XXII- ра изложба ФОРМАТ 30/30 информация за участие
ТЪРСЕНЕ

 

ФОРМАТ 30/30

XXII- ро издание на Годишната изложба за живопис на галерия АСТРИ

2023/ 2024

За информация: 

отговор на Вашите предложения за участие очаквайте в периода 3-5 НОЕМВРИ.

Здравейте, скъпи художници!

Поради многото запитвания за участие, силните предложения и ограниченото пространство на галерията, свободно участие след селекция във ФОРМАТ 30/30 е възможно да реализирам само през две или три години. Такава, свободна за участие след селекция, беше миналогодишната изложба ФОРМАТ 30/30.

Тази година участието е по мой избор и покана, като куратор, комисар или просто човек грижещ се и организиращ тази изложба.

В нея ще включа картините на:

-        всички художници, участвали в изложбата още от първите ѝ десетилетия, с които заедно създавахме този празник и традиция.         Очаквам Ви не само аз, но и приятелите и колекционерите на формат 30/30 ;

-          на всички, които поканих лично и приеха с цялата си щедрост и широта на разбирания. Благодаря Ви!

За мое съжаление,  има още толкова прекрасни живописци, които по една или друга причина все още не съм поканила. Надявам се на бъдещето!

Ако някои измежду Вас, не са в нито една от двете по-горни категории, но знаят, вдъхновявали са се, мислили са за тази изложба и възможността да изложат своите произведения, работили са във формат 30/30, също биха могли да се включат в изложбата. Необходимо е да изпратите снимки на произведенията си до 30 октомври на astrygallery@gmail.com  .

Непременно ще Ви отговоря!

 

Иначе сроковете са както винаги досега:

-       за снимки на картините и автобиография - до 30 ОКТОМВРИ на astrygallery@gmail.com в jpg до 2Mba

-    отговор на Вашите предложения за участие очаквайте в периода 3-5 НОЕМВРИ;

-      за предаване на картините – 13- 16 НОЕМВРИ, като предварително си уговорите ден и час, моля! -  0885230717

 

 

Моля, ако изпращате с КУРИЕР Вашите произведения, нека пратките са адресирани до адреса на галерията и упоменете ФИКСИРАН ЧАС НА ДОСТАВКА 11.00-14.00!

 

Формалните изисквания са както винанаги досега- може да участвате с най-малко  3  и до 5 картини във формат точно 30/30 см, БЕЗ рамки. В този смисъл краищата и бордовете на платното е препоръчително да са добре обработени и оформени, поставени клинчета на подрамките.

Няма ограничения в техниката и медията, няма и такса участие.

 

Галерията си запазва правото да репродуцита и публикува във всички подходящи медии и платформи произведенията на участниците, както и след обсъждане с автора, да задържи за определено време произведенията му в галерията за следващи участия.

Вихра Пешева

 

За всички възникнали въпроси може да ми звъните или пишете.

Оставам на Ваше разположение.

                                  Вихра

 

   
  
   
 

 

 

 

© 2006 Галерия АСТРИ - Всички права запазени
powered by x-non